TYA

Given name Tya Ab Razak


Hi i'm Tya Ab Razak. 19 already. This is my story & journey. September 19, 1994 was the date i born in this world . Love soft color . She write what's on her mind .. her personal blog .I'm childish , hot-temper, open minded, friendly and The only daughter and children in my family.Live with my mummy and love my bf. Thanks " usha " my blog! can follow me maybe? hahahaha. Ok bye

Website: FacebookTwitterTumblr

HafiziAmyClaudiaDeniseHYJia XingKim NgLetthaLindaLisaMaryRanaRainy
Last for school.
Tuesday, December 25, 2012 | 10:33 PM | 0 comments


hai assalamualaikum everyone!
lama tak update. laptop tetiba rosak. ok sad life huh?
kalau boleh semua nak rosak duh. dah la takda duit. uhuks. *hentak kaki

so how life korang? 
pejam celik lagi seminggu nak sekolah. kalu dulu ala lek ah lagi sebulan nak sekolah sekarang padan muka hang. hahahahaha da lah duduk asrama. penat woi aku nanti turun naik tangga & hidup sebagai senior. huahua LIKE A BOSS bebeh. (aku takda la jahat mana)

cakap pasal sekolah. part paling kurang ajar bila kawan aku yg da mula belajar universiti n kolej perli gua "eh sekolah lagi ke?" eh panas pulak hati kita ni duk perli-perli. penampaq karang. hahahaha

7 days left. so mybe lama aku takkan sentuh blog ni dah sebab duduk asrama. huhuk and aku da sedia nak mula next semester. yeayy ok tipu sikit. hahaha 

selamat kembali ke sekolah kawan-kawan. ayuh mulakan sem dua dengan semangat taknak tidur dalam kelas! hahahahahaha ok. Pray for me ya? see uolls later . 

" a goals without a plan is just a wish "


Lot a love. tya . xo

 

OLDER POST / NEWER POST